[si_feed user= limit=33]

Brändöns Måleri AB

Företaget startades 2005 som enskild firma tillika Daniel Sundström men ombildades till AB 2009, Daniel Sundström är ägare, ordförande.

Affärsidén är enkel, ” Vi ser möjligheter, löser kundens problem och lämnar alltid våra färdigställda projekt med högsta kvalité ”. Det är den bilden vi vill att samtliga kunder ska ha av oss. Vårt samarbete är nära med Brändöns Byggservice AB, BrändöBo och BrändöExpressen, vi erbjuder dig som kund en lika nära service med färre mellanhänder i entreprenadarbeten, där allt inom byggsektorn ingår. 

Vi vill vara ett företag i tiden som använder sig av moderna material och metoder och vi erbjuder full entreprenad med ledorden – trygghet, kvalité och service, våra främsta konkurrensmedel.

Vi tar gärna uppdrag där vår hantverksskicklighet sätts på prov. Vi har, exempelvis, stor erfarenhet av renoveringsarbeten där kunden vill behålla byggnadens ursprungliga karaktär, med allt vad det kan innebära. Trots att vi vill vara i tiden glömmer vi aldrig det traditionella hantverket och metoderna. Vi är specialiserade på uppdrag i skärgårdsmiljö.

Vi tänker aldrig växa ut kostymen. Så kontakta oss, så löser vi det mesta – och lite till!